Kansen met mest!
client-1 client-1

Zonnepanelen

Zonnepanelen: Zeer voordelig en uit voorraad geleverd

MW techniek heeft als doel de zonnepanelen met omvormer zéér voordelig en uit voorraad te leveren zodat uw terugverdientijd aanzienlijk wordt verkort.

De zonnepanelen die wij aanbieden zijn voorzien van de nieuwste shingled technologie. Wij hebben twee formaten panelen voorradig, namelijk de 415W voor de consumentenmarkt en de 585W voor de zakelijke markt. Afwijkende panelen kunnen uiteraard voor u worden besteld. De zonnepanelen inclusief toebehoren worden u aangeboden door middel van een beknopte maar overzichtelijke kostenbegroting. Hiermee willen wij ons onderscheiden van andere leveranciers omdat deze een gesloten aanbieding maken met één offerte bedrag. Bijvoorbeeld: Wilt u zelf de omvormer plaatsen en aansluiten, dan wordt dit uit de kostenbegroting weggestreept zodat de uiteindelijke aanbieding nog gunstiger voor u uitpakt. Wij zijn van mening dat niet iedere afnemer zelf de tijd of kunde hiervoor heeft, daarom wordt in eerste instantie een totaal pakket aangeleverd.

De panelen, omvormer en bevestigingsmaterialen zijn van A kwaliteit. U krijgt, indien gewenst, een kundig advies in een persoonlijk onderhoud indien u denkt tot aanschaf van zonnepanelen over te gaan.

Wat zijn shingled zonnepanelen?

Shingled panelen zijn zonnepanelen waarbij de zonnecellen in het paneel elkaar overlappen. Elke millimeter van het paneel bestaat dus uit zonnecellen. Het gehele oppervlak van het zonnepaneel wordt hierdoor gebruikt om zonlicht op te vangen en om te zetten in energie. Dit is mogelijk omdat de busbars en strings achter de zonnecellen zijn geplaatst in plaats van er tussen. De opbrengst per mm² oppervlak wordt hierdoor aanzienlijk verhoogd ten opzichte van standaard panelen. Bijkomend voordeel is dat het paneel al energie levert wanneer een string van het paneel in de zon ligt, terwijl andere strings nog met schaduw bedekt zijn. Hetzelfde geldt voor sneeuw. Tevens zal deze sneeuw sneller smelten door de opwarming van dit paneel wanneer het energie begint te produceren. De technische data vindt u onderaan deze pagina.